ВемоХерб Yohimbе Tribulus

ВемоХерб Yohimbe Tribulus

ВемоХерб Yohimbe Tribulus

Сухи екстракти от Йохимбе и Бабини зъби

Благоприятно повлиява половата потентност и либидото

подпомага:

  •  хормоналния баланс и при двата пола
  •  образуването на тестостерона
  •  продължителността на сексуалното желание
  •  преодоляване понижената полова и физическа активност
  •  нормализирането дейността на простатата
  •  процесите в пикочно-половата система
  •  повишаване потентността

Как и защо ДЕЙСТВА?

Съставът на ВемоХерб® Yohimbе Tribulus включва сухи екстракти от растенията Tribulus terrestris и Paustinystalia yohimbе в подходящо съотношение, комбинира и взаимно допълва свойстватa на фуростаноловия сапонин протодиосцин с тези на индоловия алкалоид йохимбин в една обща посока – преодоляване понижената полова и физическа активност, стимулиране функциите на половата система и преодоляване симптомите на импотентност.

Протодиосцинът повишава нивото на хормоните от хипофизата и адренокортикотропния хормон в кръвния поток, като засилва проеректилните свойства на фуростаноловите сапонини. Повлиява се хормоналният баланс и при двата пола. При жените се подобрява дейността на яйчниците и се повишава либидото, а при мъжете се засилва потентността.

Yohimbe TribulusЙохимбинът в комбинацията спомага за образуването на тестостерона, увеличаване продължи-телността на сексуалното желание и проявяването на афродизиатичен ефект.

Хранителната добавка ВемоХерб® Yohimbе Tribulus се използва за решаване на основните проблеми, възникващи в мъжкия организъм. Тя възстановява физическите сили, нормализира дейността на простатата, стимулира процесите в пикочо-половата система, повишава потентността и поддържа високо нивото на жизнения статус.


Препоръчва се за повишаване на сексуалността при мъже в напреднала възраст, при ниска полова активност и импотентност свързана с нарушена дейност на хормоналната сисетама, физиологични и медикаментозни изменения на простатата.

Препоръчителна дневна доза: 1-2 капсули преди секс (до 5 капсули дневно)

Съдържание в една капсула: 6,0 mg сух екстракт Paustinystalia yohimbe със съдържание на йохимбин 8 %, 300,0 mg сух екстракт Tribulus terrestris със съдържание на фуростанолови сапонини, изчислени като протодиосцин 60 %

Препоръчителна цена: 22.00 лв

Comments are closed.